miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiOlguța Vasilescu: Moțiunea de cenzură a fost semnată de PSD și UDMR

Olguța Vasilescu: Moțiunea de cenzură a fost semnată de PSD și UDMR

După ce Guvernul a anunţat că îşi va angaja răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, cei din PSD au amenințat că vor depune moțiunea de cenzură care a fost deja semnată de toţi parlamentarii PSD și UDMR, a anunțat deputatul PSD Olguţa Vasilescu.

„Toţi parlamentarii care doresc să dea jos acest Guvern, care, iată, în trei luni a reuşit să anuleze toate măsurile bune luate în ultimii ani de zile, toţi parlamentarii care doresc să voteze moţiunea sunt bine veniţi”, a afirmat Olguța Vasilescu. 

Moţiunea de cenzură nu se va axa doar pe sancţionarea unui abuz al Guvernului Orban, care doreşte să schimbe regulile în timpul jocului, ci şi pe necesitatea demiterii, ca urmare a proastei guvernări.

„Să nu uităm că de la învestire Guvernul Orban s-a împrumutat cu suma de 20 de miliarde de lei, fără ca aceşti bani să fie direcţionaţi către investiţii, din moment ce şantierele de autostrăzi sunt subfinanţate pentru că nu au mai fost alocate fonduri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Nu se mai măresc nici veniturile românilor şi se taie toate programele de sprijin pentru întreprinderile mici şi mijlocii sau pentru fermieri care fuseseră introduse de guvernarea PSD. Să nu uităm şi că ieri, Ludovic Orban şi-a recunoscut intenţia de a nu majora punctul de pensie la 1.775 de lei din luna septembrie, aşa cum este prevăzut în legea pensiilor, aşa cum a recunoscut, şi că nu doreşte creşterea alocaţiilor copiilor, creşterea salariilor profesorilor, anunţând chiar şi măsuri dure de austeritate, cum ar fi eliminarea scutirii de impozite la IT-işti”, a adăugat aceasta.

Olguța Vasilescu încearcă să atragă în semnarea moțiunii de cenzură și parlamentari din PNL.

„Eu cred că primii care au înţeles că acest Guvern trebuie să plece acasă sunt chiar cei de la PNL, care au văzut cât de prost guvernează. Cred că şi Klaus Iohannis a văzut cât de prost guvernează acest Guvern şi din această cauză îşi doreşte alegeri anticipate şi, bineînţeles, ca acest Guvern să fie demis de Parlament. Nu au nici măcar onoarea de a-şi da dumnealor demisia, aşteaptă să fie demişi de Parlament”, a mai declarat ea. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate