marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiPonta, omul poporului, prins la înghesuială își varsă nervii pe Cuc

Ponta, omul poporului, prins la înghesuială își varsă nervii pe Cuc

Victor Ponta s-a transformat zilele trecute în omul poporului, după ani în care a fost premier, iar acum simulează că-i pasă de ceea ce se întâmplă cu românii. Numai că de data asta nu a fost la secțiile de votare din diaspora, ci la „pașapoarte” la Aeroportul Henri Coandă

„Aeroportul București Otopeni – ora 1.30 dimineață! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” ( alături de tradionala deja “..ie”): MINCINOSULE – NESIMȚITULE – INCOMPETENTULE !”, scrie Victor Ponta, într-o postare pe pagina personală de Facebook. 

Ce omite Ponta să spună că tradiționala „..ie” a pornit chiar de la el, la alegerile prezidențiale, când s-au schimbat primele litere de la cuvântul invocat de el și de la numele său. Dar acesta continuă, cu dragostea față de patrioții călători.  

Ponta, omul poporului

„Polițiștii de frontieră stau înghesuiți în câteva cabine și fac minuni să proceseze pașapoartele oamenilor obosiți de pe drum și nervoși pentru cozile uriașe / trebuie unificate cele două puncte de control existente acum și mărit spațiu de intrare ( așa cum s-a făcut deja și funcționează la PLECĂRI / dar pentru noi spațîi și noi cabine pentru polițiști este nevoie de aprobarea și organizarea Ministerului Transporturilor – care evident are treburi mai importante de făcut 🤬🤬🤬Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treaba : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot! Pentru a pune porți electronice accesibile tuturor celor care au pașapoarte biometrice trebuie decizia Ministrului Transporturilor – care nu are timp de așa ceva!”, a mai spus Ponta. 

Fostul premier își continuă povestea. „După ce reușim să trecem toți de control (prin efortul polițiștilor prezenți la ora asta la treaba) ajungem la bagaje unde urmează să așteptăm încă o jumătate de ora că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă – și pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor! Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa (probabil și din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe – probabil că s-au scos până apare o firma a Ministrului din Giurgiu (că din Teleorman nu mai e la modă)! Românii din Diaspora sunt indignați ( pe bună dreptate) că au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum însă vor vedea că vin acasă în vacanță și vor stă și mai mult la cozi la aeroporturi și la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii noștri moldoveni ne-am reobisnuit deja să îi ținem ore în șir ! Pentru că Ministrul Transporturilor are alte preocupări : minciuni la televizor și ședințe de Partid!”, mai scrie Ponta. 

Pe vremea lui nu era așa

„Din acești motiv avem nevoie să scăpăm de miniștrii politruci, mincinoși și corupți! Că să nu mai vedem cum Statul Român își umilește cetățenii în fiecare zi! PS – recunosc că nu mai am chef de toți “inteligentii” de profesie care, la orice critică fac, îmi postează răspunsul imbecil “ dar ce mai Ponta pe vremea ta nu era așa” !!! Nu – nu era – pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză ; și pentru că din 2015 până azi traficul aerian și terestru au crescut enorm și condițiile au rămas același! Și oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum! Cuc – lasă minciunile și afacerile și fă ceva pentru românii de care îți bați joc în fiecare zi!”, mai spune Victor Ponta. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate