luni, decembrie 4, 2023
AcasăAgenda ZileiPercheziții la Primăria Capitalei. Se pun în aplicare 11 mandate

Percheziții la Primăria Capitalei. Se pun în aplicare 11 mandate

Primăria Capitalei a fost luată cu asalt în această dimineață de către polițiștii bucureșteni care efectuează percheziţii la Direcţia Generală de urbanism şi amenajarea teritoriului şi la Serviciul de autorizări. 

Percheziții sunt într-un dosar de executare fără autorizaţie de construire a unor imobile de locuinţe ridicate în zona Bucureştii Noi şi Chitila, potrivit Agerpres.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară la adrese din Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Dosarul este legat de infracţiuni de executare fără autorizaţie de construire sau de desfiinţare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri.

Audierile se vor desfăşura la sediul Serviciului Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 1.

– Stire in dezvoltare – 

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate