sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAgenda ZileiProgram de guvernare PSD: „Nicule, mai dă-le 100 de lei”

Program de guvernare PSD: „Nicule, mai dă-le 100 de lei”

PSD ține de programul de guvernare cu dinții, dar problema este însă că se aseamănă cu ce încerca Elena Ceaușescu să facă, atunci când a văzut că dictatura comunistă le este pusă în pericol. 
„Tuturor ne vin fiori reci pe spate, atunci când ne aducem aminte de sfatul pe care i-l dădea Elena Ceauşescu soţului său Nicolae Ceauşescu, în toiul Revoluţiei din 1989 – Nicule, mai dă-le mă’ 100 de lei! – călăii de atunci trăind aceeaşi fantasmă ca PSD-ul de astăzi, cum că poporul revoltat de nedreptăţile unui regim va putea să fie cumpărat cu 100 de lei în plus la salariu. Atunci, comuniştii credeau că suta de lei promisă va face poporul să uite de foame, de frig, de teamă, de nedreptăţile uriaşe, de părinţii şi fraţii trimişi la canal sau în temniţele negre ale torturii, de umilinţa şi dezumanizarea la care au fost supuşi milioane de români peste patru decenii”, a declarat deputatul liberal Nicolae Giugea.
Astăzi, urmaşii regimului comunist, deghizaţi fără talent în socialişti şi democraţi cu papion european, îndrăznesc să spună că ei, din banii lor, mai dau 100 de lei în plus la salariu, deşi Guvernul a fost demis şi deşi populaţia le-a dat o lecţie năpraznică, la votul din 26 mai.
„PSDăncilă şi liota de pripăşiţi prin Guvern, chiar cred în iluzia că suta de lei în plus la salariul minim îi va face pe români să uite că nu avem şcoli moderne, că spitalele sunt în mare parte focare de infecţie, că plicul dus medicului sau asistentei nu a dispărut nici astăzi, că transportul pe calea ferată aproape că au fost desfiinţate, că autostrăzile rămân visul frumos şi, în acelaşi timp, frustrarea cea mai mare a poporului român! PSD crede că suta de lei promisă îi va face pe români mai bogaţi, în condiţiile în care, numai în ultimii 3 ani, preţurile de consum s-au dublat sau chiar triplat: facturile la curent electric, gaze sau comunicaţii sunt de două ori mai scumpe, iar preţul alimentelor de bază este mai mare ca în statele dezvoltate din Europa”, mai spune liberalul.

Program de guvernare PSD: „Nicule, mai dă-le 100 de lei”

Românii nu mai pot fi cumpăraţi nici cu o sută de lei, nici cu o mie! Asta nu au înţeles urmaşii comuniştilor din România. Românii văd şi ştiu astăzi în ce constă bunăstarea şi cum se poate ajunge la prosperitate – prin muncă bine plătită, prin taxe şi impozite care să se întoarcă la ei sub formă de investiţii, prin stârpirea hoţiei şi a imposturii.
„PSD-iştii sunt incapabili să vadă că aproape 5 milioane de români nu vor fi niciodată convinşi de o sută de lei în plus la o leafă mizerabilă, motiv pentru care au ales calea străinătăţii. PSD-iştii sunt incapabili să înţeleagă că românii nu mai vor ca oameni cu o statură intelectuală precară şi cu o integritate îndoielnică să le mai conducă destinele sau să dispună de banii publici.PNL a susţinut şi susţine faptul că salariile şi pensiile trebuie să crească puternic, cât mai repede, dar în mod real, nu pe hârtie! Vreau să îmi spuneţi ce beneficii le-a adus românilor creşterea veniturilor pe hârtie, dacă ea nu se simte şi în stomac? Cu ce le-a schimbat PSD viaţa în bine, atâta vreme cât la fiecare sută de lei câştigată în plus, au scos din buzunar două sute?”, a mai spus Giugea
Potrivit lui, prosperitate înseamnă să duci acasă mai mult în sacoşă, nu mai puţin. Prosperitate înseamnă să-ţi ajungă banii de pe o lună pe alta şi să nu mai înregistrezi întârzieri la plata facturilor, situaţie în care se află astăzi peste două treimi dintre români. 
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate