marți, octombrie 4, 2022
AcasăAgenda ZileiTeorie: Criminalul din Caracal nu era lup singuratic

Teorie: Criminalul din Caracal nu era lup singuratic

Criminalul din Caracal nu era lup singuratic, ci mai degrabă făcea parte dintr-o rețea de traficanți de carne vie. Aceasta este una dintre teoriile pe care le înaintează, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, copila de 15 ani care a dispărut, acum aproape trei săptămâni.  

Cumpănaşu s-a întâlnit cu procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, pentru a discuta toate pistele legate de dispariția nepoatei sale.  

„Domnul procuror şef a ţinut să mă asigure că toate pistele care au fost date şi tot ceea ce a apărut în mass-media vor fi verificate. În acest moment nu se merge doar pe varianta lupului singuratic. Am solicitat audierea sau reaudierea tuturor celor care au fost victime sau suspecţi în cazul de proxenetism din 2012 de la Caracal. Am reiterat solicitarea mea de audiere a membrilor Parlamentului şi a primarului municipiului Caracal, pentru a furniza informaţii. Eu cred că, oricât de mult s-ar chinui unii să scape, nu cred că mai scapă. Este o părere personală, după discuţia cu domnul Bănilă. Cred că toate aceste detalii despre care noi vorbim în spaţiul public încep să fie investigate de anchetatori, chiar dacă cu întârziere şi bâlbe, cu cercetare la faţa locului iniţial dezastruoasă, cu comunicare mai mult deloc, cu multe lucruri care nu au funcţionat. Toate informaţiile care au plecat de la mine, de la familie, din presă, în acest moment, sunt verificare de către procurori şi poliţişti la sânge. Adică nu există nimic care să nu fie verificat”, a declarat Cumpănaşu, după întâlnirea cu şeful DIICOT. 

Criminalul din Caracal nu era lup singuratic 

Cumpănaşu vrea constituirea unei echipe de investigatori care să cerceteze clanurile de interlopi din judeţul Olt, iar Felix Bănilă i-a spus că nu este nicio problemă, dacă nu încurcă ancheta DIICOT. 

„L-am asigurat că respect ceea ce fac anchetatorii, însă că, în ceea ce priveşte clanurile din judeţul Olt, noi, familia, vom face această echipă de investigatori şi nu ne lăsăm până ce aceste clanuri nu vot fi arestate, decimate. Domnul Bănilă mi-a spus că orice fel de ajutor legal din partea noastră, orice fel de informaţie, ajută ancheta. A spus că este în regulă cu acei investigatori, atât timp cât nu ne încurcă pe noi în anchetă sau nu ne deconspiră, nu este nicio problemă”, a explicat Cumpănaşu. 

Suspectul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate