marți, iunie 18, 2024
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă consideră că a fost un premier de nota 4... din...

Viorica Dăncilă consideră că a fost un premier de nota 4… din 5

Viorica Dăncilă consideră că a fost un premier de nota 4, pe o scară de la 1 la 5, afirmând că nu poate fi atât de arogantă încăt să se laude cu o guvernare perfectă. 

„De la 1 la 5 – 4, pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Nu pot să am aroganţa şi să spun că am avut o guvernare perfectă. Am avut o guvernare eficientă şi pentru acest motiv am spus 4, dar 5… Nu aş putea să spun că iau nota, că am luat nota maximă, pentru că eu cred că au mai fost lucruri care puteau fi făcute mai bine. Am spus 4 pentru că am lăsat în urmă lucruri bune pentru oameni, am făcut multe pentru oamenii cu aşteptări din partea Guvernului României. Am crescut nivelul de trai şi cred că acest lucru este apreciat de către români şi am văzut aprecierea aceasta de câte ori am mers în diferite locuri din ţară”, a declarat Viorica Dăncilă.

Aceasta spune că a ajutat comunităţile locale, indiferent de culoarea politică, pentru că ea crede că a fost un premier al tuturor românilor, cum o să fie și un preşedinte al tuturor românilor.

„Dar mi-ar fi plăcut să spuneţi de această apreciere de la 1 la 10, pentru că ştiu că ştirea care va apărea va fi „Viorica Dăncilă îşi dă nota 4”, dar nu va apărea scara folosită”, a declarat candidatul PSD. 

Premier de nota 4 și președinte pentru toți românii

„Ceea ce am criticat la Klaus Iohannis nu poate face Viorica Dăncilă. Preşedintele Klaus Iohannis a fost preşedintele de facto al Partidului Naţional Liberal. A vorbit de fiecare dată în numele unui partid, nu în numele tuturor românilor. Eu nu voi face acelaşi lucru. Voi fi preşedintele Partidului Naţional Liberal, al Partidului Social Democrat, al USR, al UDMR, Pro România, al tuturor partidelor politice. În Parlament, dacă se face majoritate, majoritatea trebuie să o facă membrii Parlamentului, nu preşedintele României. Nu voi spune niciodată demiteţi un guvern sau am făcut majoritate şi am demis un guvern şi aceasta este realizarea mea cea mai mare. Asta ar însemna că am încălcat Constituţia şi unul din angajamentele mele a fost acela că nu voi încălca niciodată Constituţia”, a afirmat Dăncilă.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate