sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă reacționează în declarații ca o femeie trădată

Viorica Dăncilă reacționează în declarații ca o femeie trădată

Viorica Dăncilă reacționează în declarații ca o femeie trădată, plină de oftică, dar la adresa cui nu trebuie. A fost trădată de membri din partid și crede că are puterea de a se războii cu toți adversarii politici

Potrivit ei, Ludovic Orban, propunerea de premier anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, este unul dintre cei mai vocali promotori ai măsurilor de austeritate.

„După toate aceste zile de aşteptare, vedem un singur lucru din partea preşedintelui. Propunerea de premier este chiar unul dintre cei mai vocali promotori ai măsurilor de austeritate cu care ne-au ameninţat partidele de dreapta. În rest, acelaşi amatorism şi acelaşi mare nimic de până acum. Niciun program de guvernare, nicio echipă guvernamentală. Niciun plan şi, aparent, nici măcar o majoritate, pentru că cei care au dat jos Guvernul PSD nu se pot pune de acord pentru a forma şi susţine un nou guvern”, a declarat Dăncilă. 

Totodată, aceasta spune că este de o crasă iresponsabilitate să dai jos Guvernul şi să nu ai nicio soluţie de înlocuire. 

„În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declaraţiile şi ameninţările liberalilor, cu tăieri de pensii şi salarii, cu concedieri şi restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite şi taxe. Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă şi să elimine toate creşterile implementate în ultimii ani şi acest lucru vreau să fie foarte clar. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea României în nesiguranţă şi în sărăcie din cauza unor oportunişti, care nu văd mai departe de preluarea puterii”, a susţinut Dăncilă.

Mai mult, Dăncilă a anunţat că îl invită pe preşedintele Klaus Iohannis, candidat la un nou mandat pentru alegerile prezidenţiale, la o confruntare unu la unu.

„S-a dovedit foarte eficient în a coaliza partidele pentru a da jos Guvernul. Îl aşteptăm să facă dovadă de aceeaşi eficienţă şi la votul guvernului său. Este foarte eficient în a imagina scenarii şi războaie cu PSD. Însă când vine vorba de guvernarea ţării şi exercitarea atribuţiilor constituţionale, de şef al statului, eşuează pe toată linia. Pentru dărâmarea acestui guvern, fără a exista o soluţie de înlocuire, şi pentru toată lipsa de responsabilitate arătată în ultima perioadă, îl chem în faţa românilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu”, a mai spus ea.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate