duminică, octombrie 24, 2021
AcasăAdministrație publicăAutoritățile îi caută pe cei care au mers cu bărbatul din Galați...

Autoritățile îi caută pe cei care au mers cu bărbatul din Galați infectat cu coronavirus

Persoanele care au călătorit în acelaşi microbuz cu bărbatul de 72 de ani din Galaţi, în cazul căruia s-a confirmat sâmbătă infectarea cu noul coronavirus, sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să anunţe autorităţile, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galaţi), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galaţi, folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord”, precizează GCS.

Sunt vizate persoanele care au folosit cursa din 29 februarie cu plecare de la ora 12,15, având puncte de îmbarcare pe strada Baldovin Pârcălabul şi IDM Basarab.

„Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, şi a circulat pe ruta Bucureşti – Urziceni – Buzău – Brăila – Galaţi. Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”, spun cei de la GCS.

Al treisprezecelea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat sâmbătă, pacientul fiind un bărbat de 72 de ani din judeţul Galaţi, a anunţat GCS.

„Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galaţi care a venit din Lombardia în data de 29 februarie. În data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiţia de caz COVID 19. În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în autoizolare, la Spitalul Judeţean Galaţi, secţia de boli infecţioase, unde se afla în prezent internat”, au declarat autoritățile.

Bărbatul este în stare generala ameliorată, fără febră Potrivit informaţiilor transmise de GCS, alte trei cazuri de infectare cu COVID 19 au fost confirmate sâmbătă la nivel naţional. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani din Timişoara, o adolescentă de 16 ani din judeţul Hunedoara şi un bărbat de 49 de ani din Bucureşti. 

În momentul de față, aproape 13.000 de români sunt în autoizolare.  

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate