sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAgenda ZileiCiolacu despre proteste: Lumea a ieșit în stradă pentru că s-a săturat...

Ciolacu despre proteste: Lumea a ieșit în stradă pentru că s-a săturat de aberațiile guvernanților

Lumea a ieșit în stradă pentru că s-a săturat de aberațiile guvernanților, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi. Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic!”, a declarat președintele PSD.

Potrivit acestuia, lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile coaliției de guvernare.

„Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că soluţia este regândirea restricţiilor aberante introduse.

„Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea. PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la biserică de Paşte, desigur, respectând toate normele sanitare. Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia”, a menţionat Ciolacu.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate