luni, octombrie 18, 2021
AcasăAgenda ZileiCiolacu: Măsurile de prevenire ar trebui să fie mult mai dure

Ciolacu: Măsurile de prevenire ar trebui să fie mult mai dure

Măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus cuprinse în ordonanţa militară nr.2/2020 anunţate de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar fi trebui să fie mult mai drastice, spune preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

„Presupun că dacă nu se va ţine cont de recomandări, se va trece la interzicerea circulaţiei. Am o reţinere cu privire la circulaţie, mai ales după emoţia a ce vedem că se întâmplă în Italia”, a afirmat liderul PSD.

Acesta spune că el ar fi fost mult mai drastic în acest moment şi ar fi preferat măsuri mult mai concentrate.

Ținând cont de cât de contagios şi periculos este noul coronavirus, în curând ar trebui să mulţumim pe lângă medici, asistenţi medicali şi farmacişti, şi celor care ţin magazinele deschise, vânzătorilor care se expun şi ei riscului de infectare.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat, aseară, prevederile Ordonanţei militare nr 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Se cere descurajarea adunărilor în locurile publice 

Preşedintele USR, Dan Barna, solicită Guvernului să ia urgent măsuri pentru descurajarea adunărilor în locuri publice pentru că siguranţa şi sănătatea publice sunt mai presus de orice în aceste zile.

„Solicit Guvernului să ia de urgenţă măsuri pentru descurajarea adunărilor în locuri publice. Experienţa zilei de azi ne-a arătat că sunt compatrioţi dispuşi să îşi rişte sănătatea proprie şi pe a celor dragi pentru câteva ore petrecute în parc. Cu un minim efort guvernul poate opri aceste adunări. Măcar în locurile cele mai frecventate. Da, ştiu că e neplăcut, dar siguranţa şi sănătatea publice sunt mai presus de orice în aceste zile”, a scris Barna pe Facebook.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate