joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiDăncilă iubește oamenii, de asta vrea să fie președintele României

Dăncilă iubește oamenii, de asta vrea să fie președintele României

Viorica Dăncilă iubește oamenii, de asta vrea să fie președintele României, a afirmat după ce şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, la Biroul Electoral Central, prilej cu care a afirmat că românii au nevoie de un altfel de preşedinte.

„Am convingerea că românii îşi doresc un altfel de preşedinte, că îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi pe români, am convingerea că avem nevoie de echilibru în această ţară. Avem nevoie de un preşedinte activ care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un preşedinte care să respecte Constituţia şi care să aibă în vedere o relaţie interinstituţională corectă cu Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor”, a declarat Dăncilă.

Vrea să candideze la Preşedinţie pentru că iubeşte oamenii și îi place să fie în mijlocul lor, chiar dacă aceștia au arătat de multe ori că nu o vor.

„Pentru că iubesc oamenii, pentru că îmi place să stau în mijlocul oamenilor. Şi mai am un avantaj pe care vreau să-l scot în evidenţă – am demonstrat că pot conduce un Guvern, care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, am demonstrat că pot conduce Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene şi să obţin un succes pentru ţara mea. Deci, întotdeauna voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală, indiferent de culoarea politică a Guvernului. Aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Potrivit ei, este un moment emoţionant, este un moment unic  și vrea să le mulţumesc celor 1.486.000 de cetăţeni care au semnat pentru candidatura ei pentru alegerile prezidenţiale.

„Vreau să le mulţumesc colegilor mei din întreaga ţară, care s-au mobilizat pentru strângerea de semnături”, a transmis Dăncilă, care a fost însoţită, printre alţii, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fostul ministru Graţiela Gavrilescu, preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Dancilă și-a depus astăzi candidatura când Laura Codruța Kovesi a fost aleasă Procuror-șef european.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate