marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiDăncilă: Românii care vorbesc limbi străine țin mai puțin la această țară

Dăncilă: Românii care vorbesc limbi străine țin mai puțin la această țară

Românii care vorbesc limbi străine, în special, engleză, țin mai puțin la această țară, este ultima imbecilitate pe care Viorica Dăncilă a spus-o. Iar asta pare una dintre cele mai mari prostii pe care putea să le spună o persoană care în România este cunoscută pentru prostiile pe care le spus sau gafele pe care le-a făcut.

 

 

”Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină. Dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susțină pentru această țară. Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegației europarlamentarilor, dar de fiecare dată mi-am susținut țara și am obținut rezultate. Faptul că vorbim bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină… eu cred că este relevant. Dar mai relevant pentru români este ceea ce faci pentru ei și cu câtă demnitate îți reprezinți țara atât în țara ta, dar mai ales în afara granițelor țării”, a susținut Viorica Dăncilă, potrivit G4Media.

Potrivit ei, legat de limba engleză, suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români. Să nu ducem în derizoriu anumite realizări ale guvernului. 

„Nu am avut timp să mă gândesc la locul de muncă, eu am muncit 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7, nu am avut vacanţă, nu am avut timp liber. Când am avut un moment mai liber am mers în teritoriu să văd realizările guvernului PSD. Spre deosebire de candidatul Iohannis m-am gândit mai puţin la interesul meu personal şi m-am gândit ce pot să fac pentru români şi mai puţin pentru propria persoană. Sunt convinsă că îmi voi găsi un loc de muncă unde sunt convinsă că voi putea face performanţă”, a declarat Dăncilă

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate