duminică, iulie 3, 2022
AcasăAdministrație publicăFondul de Dezvoltare și Investiții deschide sesiunea de finanțare pe 2019

Fondul de Dezvoltare și Investiții deschide sesiunea de finanțare pe 2019

Primăriile şi universităţile pot depune proiecte de dezvoltare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii începând cu 2 mai 2019, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Guvernului. 

Depunerea Formularelor de solicitare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru sesiunea 2019 va începe cu 2 mai, ora 10.00, au spus cei de la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză. 

Solicitările se pot depune prin poştă, curierat sau personal la Registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză din str. Cristian Popişteanu, nr. 2-4, sectorul 1, Bucureşti. 

Solicitările de finanţare se analizează în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi se soluţionează în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019, cu această destinaţie, care sunt în sumă de 5.000 milioane lei. 

Toate informaţiile privind condiţiile care trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării şi modul de completare a documentelor necesare, în limba română, se regăsesc la secţiunea „Fondul de Dezvoltare şi Investiţii” pe pagina de internet a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (www.cnp.ro). 

Solicitările de finanţare depuse până în prezent vor trebui retransmise conform normelor metodologice aflate pe site-ul CNSP. Unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, respectiv universităţile pot să se adreseze CNSP, în scris, anterior depunerii solicitării de finanţare, în vederea verificării eligibilităţii. CNSP va verifica încadrarea în domeniile prioritare şi va comunica dacă proiectul poate fi finanţat din Fond, se mai arată în comunicat. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate