miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAgenda ZileiMicrofonul Înalt Prea Rusofilului Teodosie a fost întrerupt de forțe tehnice diavolești

Microfonul Înalt Prea Rusofilului Teodosie a fost întrerupt de forțe tehnice diavolești

Arhiepiscopia Tomisului a calificat incidentul produs în timpul slujbei oficiate de ÎPS Teodosie la Ziua Marinei din Portul Militar Constanţa, când microfonul acestuia nu a mai funcţionat, drept „un gest fără precedent”, iar Statul Major al Forţelor Navale a anunţat că regretă situaţia, precizând că a fost cauzată de „o defecţiune tehnică”, potrivit Agerpres.

„Referitor la incidentul tăierii microfonului în timpul slujbei IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului consideră că este un gest fără precedent şi aşteaptă de la organizatori un punct de vedere oficial asupra celor întâmplate”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Statul Major al Forţelor Navale (SMFN) a reacţionat ulterior arătând că regretă situaţia creată, aceasta fiind cauzată de o „eroare de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfăşurarea ceremoniei”.

„Statul Major al Forţelor Navale, în calitate de instituţie organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanţa, regretă situaţia creată pe timpul oficierii serviciului religios. Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecţiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată şi comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceştia nu aveau legatură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios şi, astfel, au introdus următorul moment din ceremonial”, se arată în poziţia transmisă de SMFN.

Instituţia precizează că, în cel mai scurt timp, conducerea SMFN va transmite către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate şi exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfăşurarea ceremoniei.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate