sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAdministrație publicăModernizarea Portului Tulcea, un proiect de 40 de milioane de euro

Modernizarea Portului Tulcea, un proiect de 40 de milioane de euro

Modernizarea Portului Tulcea va intra în linie dreaptă după ce ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, Horia Teodorescu, au semnat contractul de finanţare

Contractul are o valoare totală aproximativă de circa 40 de milioane de euro, sumă care va fi finanţată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, şi vizează reabilitarea a şase tronsoane cu o lungime totală de 1.510 metri de pe faleza oraşului Tulcea. 

Potrivit ministrului, implicarea autorităţii judeţene în demersurile necesare realizării proiectului de modernizare a Portului Tulcea a falezei oraşului este foarte importantă. 

Cuc a mai spus că documentaţiile necesare lucrărilor de modernizare a drumurilor Tulcea-Brăila şi Tulcea-Constanţa au fost făcute publice şi că termenul de depunere a ofertelor este 20 mai. 

Referindu-se la podul peste Dunăre care se construieşte între judeţele Tulcea şi Brăila, ministrul Răzvan Cuc a afirmat că cererea de finanţare va fi transmisă Comisiei Europene până pe data de 15 iunie. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate