duminică, martie 3, 2024
AcasăAdministrație publicăModernizarea Portului Tulcea, un proiect de 40 de milioane de euro

Modernizarea Portului Tulcea, un proiect de 40 de milioane de euro

Modernizarea Portului Tulcea va intra în linie dreaptă după ce ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea, Horia Teodorescu, au semnat contractul de finanţare

Contractul are o valoare totală aproximativă de circa 40 de milioane de euro, sumă care va fi finanţată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, şi vizează reabilitarea a şase tronsoane cu o lungime totală de 1.510 metri de pe faleza oraşului Tulcea. 

Potrivit ministrului, implicarea autorităţii judeţene în demersurile necesare realizării proiectului de modernizare a Portului Tulcea a falezei oraşului este foarte importantă. 

Cuc a mai spus că documentaţiile necesare lucrărilor de modernizare a drumurilor Tulcea-Brăila şi Tulcea-Constanţa au fost făcute publice şi că termenul de depunere a ofertelor este 20 mai. 

Referindu-se la podul peste Dunăre care se construieşte între judeţele Tulcea şi Brăila, ministrul Răzvan Cuc a afirmat că cererea de finanţare va fi transmisă Comisiei Europene până pe data de 15 iunie. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate