marți, septembrie 26, 2023
AcasăAgenda ZileiProtestul proștilor din Piața Universității

Protestul proștilor din Piața Universității

Câteva sute de persoane au participat, duminică, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la un protest împotriva vaccinării obligatorii şi a certificatului verde, în condițiile în care sute de români mor zilnic din cauza nerespectării restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Este pentru prima dată în istoria recentă când prostia se plătește cu viața, peste 90% dintre cei decedați fiind din rândul celor care au refuzat să se vaccineze pentru că n-au avut încredere în medici, sau în știință. Pentru că, adică, au fost proști refuzând vaccinul, sau s-au lăsat prostiți de șoșocari și de aur-iștii lui Simion&Târziu.

Dealtfel, printre prostestatarii din Piața Universității s-a aflat și co-președintele AUR, George Simion.

Duminică, protestatarii antivacciniști au ocupat trotuarul de lângă Universitate, traficul rutier în zonă nefiind afectat.

Indivizii au steaguri tricolore, dar şi bannere cu mesaje precum: „Baricada Vie”, „Nu vaccinării. Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”, „Nu certificatului verde, Nu vaccinării obligatorii, Nu segregării”, „PNL+PSD = vaccinarea obligatorie”.

De asemenea, manifestanţii scandează „Trădătorii”, „Ruşine să vă fie!”, „Libertate”.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate