marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiPSD vrea moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

PSD vrea moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

În timp ce România se zbate să supraviețuiască în spitalele infecte, PSD încearcă să adune capital de imagine cerând moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății. Potrivit social-democraților, Vlad Voiculescu, venit de o lună la ministerul Sănătății este vinovat pentru starea sănătății din România. 

Nesimțirea este cu atât mai mare cu cât, PSD, care a condus majoritatea timpului în ultimii 30 de ani, are tupeul să dea vina pe un ministru venit de o lună.

Astfel că, deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud Daniel Suciu a declarat, referindu-se la incendiul de la „Matei Balş” din Capitală, că autorităţile nu au învăţat nimic din tragediile produse în spitalele din România în ultimele luni.

„Este al şaptelea incident în spitalele din România din ultimele câteva luni şi nu ne încălzeşte cu absolut nimic că ministrul Sănătăţii se războieşte cu responsabilul pe vaccinare. Este absolut incredibil că primarul general al Capitalei nu răspunde la telefon sau are telefonul închis. Este inadmisibil ca vicepremierul României, domnul Dan Barna, să spună, oarecum senin, că după fiecare tragedie mai avem câte ceva de învăţat şi ne perfecţionăm. Chiar cred că este absolut nevoie să se facă ceva în acest domeniu. Toate semnalele de alarmă pe care le-am tras de-a lungul vremurilor n-au fost luate în considerare. Până la urmă, s-a întâmplat încă o tragedie şi pasarea responsabilităţii de la unul la altul nu ajută la absolut nimic. Se pare că nu am învăţat nimic din toate aceste tragedii”, a spus Suciu.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii a devenit obligatorie, dar ar prefera ca acesta să îşi dea demisia.

„Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de „aşa nu”, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar şi pe domnul Tătaru. Este absolut obligatorie o moţiune simplă, dar ar fi mult mai bine ca acest ministru să plece”, a afirmat Daniel Suciu.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate