sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAdministrație publicăRestructurarea guvernamentală - semnal clar de la Șerban Nicolae

Restructurarea guvernamentală – semnal clar de la Șerban Nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a dat cel mai clar semnal că PSd va recurge la restructurarea guvernamentală sau o a „nimeni nu mai știe” câta remaniere din guvernarea PSD.

Acesta a susținut că, la acest moment, este nevoie de modificări ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Executivului. Potrivit lui, decizia premierului Viorica Dăncilă de a merge în continuare pe remanierea guvernamentală şi nu pe cea a restructurării Guvernului în Parlament este o opţiune individuală. 

Dar, după cum mai spune Șerban, despre aceste lucruri va discuta în Comitetul Executiv Naţional al PSD după alegerile europarlamentare. 

„Din punctul meu de vedere, este necesară o discuţie despre remanierea guvernamentală după alegerile europarlamentare, tocmai pentru că noi nu parazităm alegerile şi votul pe care îl dau cetăţenii cu teme secundare sau de interes particular, dar cred că ar fi nevoie de o restructurare a Guvernului, nu pentru că ar trebui să verificăm majoritatea deja existentă şi verificată în Parlament, ci pentru eficientizarea activităţii guvernamentale. La acest moment, e nevoie de modificări ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Guvernului. Dar asta voi discuta în faţa colegilor mei la Comitetul Executiv al PSD. Faptul că doamna prim-ministru are o opţiune proprie în această privinţă nu înseamnă că e exclusă oricare dintre variante”, a afirmat Şerban Nicolae.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate