vineri, august 12, 2022
AcasăAgenda ZileiRobert Negoiță și-a făcut Partidul „București 2020”, dar PSD rămâne-n sânge

Robert Negoiță și-a făcut Partidul „București 2020”, dar PSD rămâne-n sânge

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat lansarea Partidului Bucureşti 2020, din dorința de a se delimita de PSD și de primarul general, Gabriela Firea. 

„Este un moment de cotitură. Avem nevoie de un restart în România în general, iar în Bucureşti în mod special. Pentru toţi cei care au urmărit în ultimii ani declaraţiile mele publice, anunţul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regăsesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formaţiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formaţiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică. Adică un partid local, cu ambiţii exclusiv locale, aproape de nevoile oraşului, pornit de la zero, ca o maşină nouă ce-i aşteaptă pe toţi să-şi ia inima în dinţi şi să se urce la volan pentru a putea schimba în bine oraşul în care trăiesc”, a precizat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

El a preluat funcţia de preşedinte al noii formaţiuni, obiectivul imediat al acestui partid fiind acela de a avea candidaţi pe plan local, la nivelul întregului Bucureşti.

„Vreau să-i invit pe bucureşteni să ne luăm soarta în propriile mâini. Vreau să invit miile de cetăţeni ai Sectorului 3 cu care am discutat în ultimi ani pe stradă, în parcuri sau în biroul meu, să avem curajul să ne implicăm, să ne unim eforturile şi vocea noastră să o transpunem şi în acţiune politică locală. Acţiune concretă, acţiune care să se materializeze în ‘Politica. Altfel!’. Adică 99% muncă, 1% politică la nivel local”, a declarat primarul Sectorului 3.

Robert Negoiță vine să cerșească încrederea

Robert Negoiţă a trădat încrederea celor care l-au votat şi, după ce i-a păcălit atâţia ani, vine acum să le cerşească iar încrederea, susţine Ana Ciceală, candidatul USR la Primăria Sectorului 3 al Capitalei.

„Robert Negoiţă este un trădător care cerşeşte încredere. Nu mă interesează că a trădat-o pe Gabriela Firea sau pe colegii lui din PSD. Oricum se merită unii pe alţii. Mă interesează în schimb că a trădat încrederea celor care l-au votat. Şi după ce i-a păcălit atâţia ani, vine acum să le cerşească iar încrederea. Dar sunt convinsă că nu o va mai primi. Oamenii vor un primar corect, sincer, care să respecte legea şi, mai ales, să îi respecte pe bucureşteni. Unul care nu face cheltuieli aberante şi lucrări inutile, care nu înfiinţează companii pline de pile şi prieteni şi care nu îi dispreţuieşte pe oamenii simpli. Asta înseamnă că bucureştenii din Sectorul 3 nu îl mai vor primar pe Robert Negoiţă. Indiferent de culoarea în care s-ar vopsi. Pentru cei care nu ştiu, Robert Negoiţă a ieşit din PSD, şi-a făcut un nou partid şi a atacat-o pe Gabriela Firea într-un efort disperat de a se disocia de imaginea negativă a administraţiei PSD din Bucureşti”, a scris Ciceală, pe pagina sa de Facebook.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate