sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAgenda ZileiSRI: Bărbatul care a scos cuțitul într-un autobuz din Capitală nu este...

SRI: Bărbatul care a scos cuțitul într-un autobuz din Capitală nu este cunoscut pe profil terorist (video)

Un bărbat înarmat cu un cuțit ar fi amenințat, vineri, mai mulți călători aflați în autobuzul 117 aflat în trafic în Sectorul 5 din București.

A fost alertată poliția, dar și Serviciul Român de Informații deoarece a existat suspiciunea că ar fi vorba de un atentat terorist.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție de la Secția 18, dar și un echipaj al Brigăzii Antiteroriste, care l-au imobilizat rapid pe suspect și l-au condus la sediul sububnității de poliție.

SRI a precizat, printr-un comunicat de presă, că suspectul nu este cunoscut cu trecut terorist și că până în acest moment nu există motive pentru a lega incidentul de un posibil act terorist.

”În urma unui apel la 112, iniţiat la ora 12.28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat ameninţă cu un cuţit călătorii într-un autobuz care circula in sectorul 5 din Bucureşti.

Echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului unde, în coordonare cu Poliţia, l-a imobilizat pe suspect în condiţii de siguranţă pentru ceilalţi pasageri şi participanţi la trafic. Suspectul a fost predat Poliţiei, iar în acest moment se fac cercetări.

Din primele verificări efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist” – se precizează în comunicatul SRI.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate