joi, februarie 22, 2024
AcasăAdministrație publicăSTB nu oferă servicii de calitate pentru că pasagerii nu păstrează curățenia

STB nu oferă servicii de calitate pentru că pasagerii nu păstrează curățenia

STB nu oferă servicii de calitate pentru că pasagerii nu păstrează curățenia, din acest motiv conducerea Societăţii de Transport Bucureşti (STB) roagă călătorii să menţină aspectul civilizat al vehiculelor de transport în comun după igienizare. 

„Obiectivul nostru este să oferim servicii de calitate. Curăţenia mijloacelor de transport este o prioritate şi angajaţii noştri sunt angrenaţi în acest proces. Alături de dumneavoastră, călătorii, vom reuşi să avem mijloace de transport curate şi civilizate, căci confortul dumneavoastră este important. De fiecare dintre noi depinde în ce condiţii călătorim”, a declarat Andrei George Creci, directorul general al STB. 

STB SA a reluat campania de curăţenie şi igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea grafitti-urilor. 

Treptat, toate vehiculele din parcul circulant al STB vor fi curăţate şi igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. Totodată, este aplicat un program special, etapizat, prin care adăposturilor din staţiile de tramvai li se va reda aspectul civilizat. 

STB a dotat, anul trecut, autobazele cu staţii de spălare noi, moderne, iar prin această campanie îşi propune să asigure vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători, dar şi un aspect decent al staţiilor de tramvai. 

„De cele mai multe ori, imaginea neplăcută a vehiculelor este creată de unii călători, prin mâzgălirea cu grafitti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule. Conform Regulamentului Serviciului Comunitar de Transport Public Local de călători în Regiunea Bucureşti – Ilfov, pentru murdărirea sau vandalizarea vehiculelor sunt stabilite amenzi de 500 de lei. Totuşi, politica STB SA nu este aceea de a sancţiona călătorii, ci de conştientizare a publicului asupra faptului că menţinerea unor condiţii civilizate de transport depinde de fiecare dintre noi. STB SA îi asigură pe bucureşteni că vor urma şi alte măsuri care vor crea condiţii civilizate de transport şi vor dovedi ataşamentul companiei faţă de călători”, spun oficialii STB. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate