marți, august 9, 2022
AcasăAgenda ZileiUSR: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca își bate joc de cadrele...

USR: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca își bate joc de cadrele medicale

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca este acuzat de deputatul USR Emanuel Ungureanu de faptul că nu ar asigura condiţiile necesare personalului medical. 

El se referă la faptul că, după ce ies de la duş, angajaţii spitalului trebuie să treacă pe o punte din lemn şi să se expună străzii.


„ABSOLUT INCREDIBIL! Priviţi imaginile dispreţului total al conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj faţă de personalului unităţii anti Covid 19 din Clinica Medicală 1! Medicii sunt obligaţi să traverseze o punte de lemn, pe geam, să se expună în plină stradă, după ce au ieşit în prealabil de sub un duş improvizat unde ar trebui teoretic să se facă decontaminarea. Am reclamat vehement că această clădire veche de 100 de ani nu este potrivită să fie considerată unitate sanitară anti Covid 19. Nu are circuite funcţionale. Tartorii spitalului, Şuşca şi Golea, nu au ascultat. Priviţi ce a ieşit! O întreb pe doamna Golea, public, are curajul să iasă pe acel geam şi să treacă puntea de lemn în clădirea vecină. Asta după ce face un duş la baia din imagine. Promit să filmez scena şi să laud acrobaţia!”, scrie Emanuel Ungureanu într-o postare de Facebook.

El mai arată că problema i-a fost sesizată de un medic, femeie, din unitatea medicală respectivă.

„Stimate domn deputat, sunt angajată a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi lucrez în Clinica Medicală 1 Cluj-Napoca, aş vrea sa vă informez despre circuitul făcut de conducerea spitalului pentru cadrele medicale pentru a combate Covid19. Trebuie să ieşim pe geamul fostei camere de gardă, unde s-a improvizat o pasarelă de lemn care merge spre un alt geam, unde vom coborî „in siguranţă” pentru a ne schimba în hainele civile. Pasarela este făcută în spatele clădirii iar noi trecând de sub duş pe această pasarelă ne putem vedea din strada Clinicii. Vi se pare o soluţie bună de circuit? Plus că ne dezbrăcăm infectate de Covid în aceeaşi incintă în care se zice că ne vor pune nişte lămpi cu ultraviolete care spun ei ne decontaminează…”, este mesajul doctoriţei, prezentat în postare de Emanuel Ungureanu.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate