marți, august 3, 2021
AcasăAgenda ZileiAdrian Cernea, fost campion național de off-road, a murit înecat în râul...

Adrian Cernea, fost campion național de off-road, a murit înecat în râul Oituz, blocat în automobilul surprins de o viitură

Fostul campion național de off-road, Adrian Cernea, și-a pierdut viața sâmbătă, în timp ce participa la o etapă națională de off road, iar automobilul în care se afla, surprins de o viitură, a fost luat de apele Oituzului. Copilotul său, Alex Tache, a fost salvat, dar pentru Cernea nu s-a mai putut face nimic, el rămânând blocat în mașina inundată de apele Oituzului și fiind găsit, fără viață, la câteva sute de metri de locul accidentului – anunță Federația Română de Automobilism Sportiv.

Adrian Cernea (centru) pe podiumul de la Gala Campionilor FRAS de la Venue Timișoara, din 2018.

Iată, mai jos, anunțul făcut de Federația de Automobilism pe pagina sa de Facebook:

”Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova.

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.

Încă din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia. Membri ai Comisiei de Off Road au informat familiile imediat după ce s-a aflat de momentul viiturii și s-a păstrat legătură în permanență”.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate