sâmbătă, octombrie 8, 2022
AcasăAdministrație publicăAEP face achiziții de lux precum vacanțe exotice pentru mândria șefului

AEP face achiziții de lux precum vacanțe exotice pentru mândria șefului

La Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), banii sunt importanți, de aceea ei sunt cheltuiți pe achiziții de lux, inutile de altfel, dar achiziții care să ridice ego-ul recentului șef instaurat de PSD, Constantin Mutulețu – Buică. 

„Mutulețului” care conduce AEP, instituție care se ocupă cu organizarea alegerilor, și după cum ați văzut și pe 26 mai, a făcut ă treabă extrem de bună… pentru PSD, nu-i merge mintea la serviciu decât dacă face excursii în țări exotice, pe zeci de mii de lei, potrivit G4Media.  

Datele din platforma de licitații SICAP arată că instituția a cumpărat bilete de avion pentru Maldive (8.548 lei), Manilla, Filipine (8.394 lei), Bangalore, India (10.596 lei), New Delhi, India (9.314 lei), Mexico City (6.295 lei).

Toate achizițiile au fost făcute fără prea mare „gargară publică” pentru a înțelege și contibuabilii rostul acestora. Și până la urmă, de ce trebuie să știe muritorii, unde se plimbă acoliții PSD? Dar asta nu este tot. 

Pe lângă biletele de avion, Autoritatea Electorală Permanentă a cumpărat fără licitație zeci de obiecte de mobilier destinate refacerii biroului ocupat de președintele Mitulețu – Buică, potrivit surselor G4Media.ro. Datele din SICAP arată că instituția a cumpărat următoarele piese:

  • Masă consiliu 8.800 mm, în valoare de 18.987 lei
  • Cabină duș, în valoare de 1.521,01 lei
  • Pachet mobilier, achiziționat de la ORIENT XIANZHI ECONOMIC – (17.310,94 lei)
  • Masă conferință consiliu, achiziționat de la ORIENT XIANZHI ECONOMIC – 2.093 lei
  • Mobilier birou la comandă, achiziționat de la Zenit Invest Grup, în valoare de 15.764,71 lei
  • Lucrări de montare perdele, în valoare de 16.345 lei

Instituția nu a făcut rabat de la cheltuieli nici când a venit vorba de tehnologie, așa că și-a luat tablete iPad Pro 11″ + Husa cadou (5.394,96 lei), o altă tabletă iPad Pro, 10.5″, 64GB, Wi-Fi, Space Grey cu husa de protectie. 

Cu toate aceste cheltuieli, AEP tot nu reușește să organizeze votul în diasporă. Dar asta și pentru că organizarea ca la carte a votului în străinătate ar dăuna grav PSD, care nu prea este iubit de românii de acolo.

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate