sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAgenda ZileiBilanț Covid: 70 de noi cazuri de infectare, 6 decese și 181...

Bilanț Covid: 70 de noi cazuri de infectare, 6 decese și 181 persoane internate la ATI.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 70 de noi cazuri de infectare cu Covid-19, din peste 32.000 de teste, au fost raportate 6 decese, la care au fost adăugate alte 91 de decese din lunile anterioare, iar la ATI sunt internate 181 de persoane – a informat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Media națională a incidenței cumulate a cazurilor la nivel județean pe 14 zile la mia de locuitori, raportat la populația României, este de 0,09, iar în București, pentru prima dată, rata de infectare a scăzut sub media naținală fiind de 0,05:

Toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde din punct de vedere al infectărilor cu noul coronavirus, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în judeţul Alba – 0,19

De asemenea, în ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de infectare s-au înregistrat în Dolj – 13, Ilfov – 10, Mureş – 5, Prahova – 5, iar în Bucureşti s-au înregistrat 4 cazuri.

În 14 judeţe nu a fost raportat niciun caz nou de infectare, acestea fiind Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Maramureş, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate