sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAgenda ZileiCîțu către polițiști: Să le spuneți de la obraz celor care nu...

Cîțu către polițiști: Să le spuneți de la obraz celor care nu respectă legea că pun vieți în pericol

Premierul Florin Cîțu, încearcă și el populismul politic și-i ies numai declarații mai mult decât puerile și penibile care arată cât de inutile sunt autoritățle în lupta cu nesimțirea românilor de rând care nu respectă regulile de protecție sanitară

Astfel că acesta le-a cerut celor care aplică legea să o facă cu fermitate şi să le spună „de la obraz” celor care nu respectă măsurile de protecţie sanitară că pun în pericol viaţa altor oameni şi chiar a membrilor familiilor lor.

„Anul trecut a fost un an dificil, dar, din păcate, şi anul acesta se arată unul dificil, aşa că eu vă încurajez să vă înarmaţi cu suficientă energie şi determinare pentru a trece împreună cu bine şi peste această provocare a pandemiei. În acelaşi timp, aveţi de îndeplinit şi misiunea curentă de a lupta cu infracţionalitatea şi vă spun că nu trebuie să neglijăm în niciun fel această luptă. Chiar dacă avem de luptat cu pandemia, lupta cu infracţionalitatea rămâne activitatea dumneavoastră curentă”, a declarat premierul la prezentarea raportului de activitate al MAI pe anul 2020.

Acesta spune că știe că de multe ori din activitatea unei instituţii rămân întipărite în memoria publică acele episoade care nu s-au desfăşurat aşa cum trebuie.

„Mai puţin rămân întipărite în memoria publică misiunile de succes şi asta pentru că se consideră că atunci când lucrurile merg bine, aşa trebuia să fie, pentru că ne-am făcut treaba”, a spus Cîţu.

Pe de altă parte, premierul a cerut reformă în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, susţinând că are încredere că ministrul Lucian Bode îi va cerne pe cei care nu fac cinste uniformei de poliţist.

„Aş vrea să-i felicit astăzi pe cei care îşi fac foarte bine treaba, cu responsabilitate şi devotament. În acelaşi timp, cer şi la Ministerul Afacerilor Interne, aşa cum am cerut şi la celelalte instituţii şi autorităţi, reformă. Fac acest lucru nu pentru că sună bine, ci pentru că este de datoria noastră în acest moment să venim în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui om din ţara asta, care prin munca lui contribuie la funcţionarea statului. În schimb, fiecare cetăţean trebuie să primească un serviciu public de calitate adecvată, iar noi trebuie să ne asigurăm că acest lucru se întâmplă. Am încredere că ministrul Lucian Bode are abordarea corectă şi va găsi calea potrivită pentru a pune în valoare pe cei merituoşi, dedicaţi misiunii pe care o au şi îi va cerne pe cei care nu fac cinste acestei uniforme”, a precizat Florin Cîţu.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate