joi, august 18, 2022
AcasăAgenda ZileiCoronavirusul forțează agențiile de turism din România să nu mai vândă pachete...

Coronavirusul forțează agențiile de turism din România să nu mai vândă pachete turistice pentru Italia

IRI Travel, unul dintre touroperatorii români a decis că nu va mai vinde pachete turistice către Italia și alte state expuse epidemiei de coronavirus, oprind operațiunile către aceste țări timp de o LUNĂ.

În prezent, IRI Travel are oferte către nordul Italiei, pachete către cele mai cunoscute destinații de schi, dar și către Austria care tocmai a anunțat că oprește anumite operațiuni de transport care vin din această țară.

„Am luat această decizie pentru că nu dorim să contribuim la răspândirea epidemiei de coronavirus. Prețuim mai mult sănătatea turiștilor noștri pe care nu dorim să-i expunem anumitor riscuri doar de dragul profitului. De asemenea, dorim să ne protejăm și angajații care se deplasau către astfel de destinații”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Directorul companiei a mai precizat că până la orele 14.00, toate ofertele către destinațiile cu risc mare de infecție vor fi scoase de pe site, iar partenerii noștri din țară vor fi anunțați că pentru o lună de zile, ofertele de acest gen nu vor mai fi disponibile.

„Către Italia avem oferte pentru 12 regiuni, majoritatea acestora fiind în nordul țării. Mai mult, dacă acest fenomen contagios va continua ne gândim să impunem aceleași măsuri și pentru destinațiile de vară din sudul Italiei”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea.

Compania își cere scuze pentru eventualele inconveniențe provocate de decizia aceasta, dar alegem siguranța turiștilor!

„Precizăm că prin anularea pachetelor noastre nu dorim să dăm un semnal de panică în piața turismului, ci doar alegem să fim precauți și responsabili cu privire la posibilele contaminări la care ar putea fi expuși turiștii noștri”, a mai declarat CEO-ul IRI Travel.

Dacă situația o va impune vom lua aceeași decizie și cu privire la destinațiile învecinate Italiei, dar sperăm să nu fie nevoie!

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate