luni, mai 23, 2022
AcasăAgenda ZileiDan Barna despre vaccinare: este un drept la viaţă al copiilor

Dan Barna despre vaccinare: este un drept la viaţă al copiilor

Vaccinarea este un drept la viaţă al copiilor, a declarat liderul USR, Dan Barna, care a a firmat că şi că susţine principiul vaccinării obligatorii.

„Principiul în sine este unul corect, pe care îl susţin, o să vedem dacă sunt necesare diverse circumstanţieri, dar principiul de fond este acesta – vaccinarea cred că este un drept la viaţă al copiilor şi asta e dincolo de eventuale considerente pe care le are un părinte sau altul. Ceea ce este deja confirmat şi dovedit medical e cazul să folosim, trebuie să ieşim din logica unor principii de Ev mediu în care ne protejează Sfântul Spirit. E foarte bună şi componenta de credinţă, dar partea medicală trebuie să o folosim acolo unde ea este în momentul de faţă”, a spus Barna la Palatul Parlamentului.

Acesta a afirmat că o să verifice stadiul în care se află proiectul de lege privind vaccinarea, un proiect despre care PSD a menţionat că vrea să fie adoptat în sesiunea parlamentară ordinară care începe în februarie.

„O să vedem care este stadiul proiectului. E clar că tema s-a activat acum în contextul ştirilor alarmante care vin din Asia. E evident o temă importantă. Vaccinarea este în momentul de faţă soluţia pe care medicina modernă şi civilizată o are pentru a ne proteja de multe dintre afecţiunile majore care există. Este o temă pe care o susţin şi pe care o susţinem. După ce vedem care este stadiul proiectului de lege, vom decide în consecinţă„, a afirmat acesta.

În romania este o adevărată dezbatere legată de vaccinarea copiilor, iar principalul adversar al vaccinării este chiar Olivia Steer, soția prezentatorului Pro TV, Andi Moisescu. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate