duminică, mai 22, 2022
AcasăAgenda ZileiDăncilă vrea să achite toate facturile pentru PNDL 1 şi PNDL 2,...

Dăncilă vrea să achite toate facturile pentru PNDL 1 şi PNDL 2, deși a fost demisă

Premierul demis Viorica Dăncilă vrea să achite toate facturile pentru PNDL 1 şi PNDL 2, sperând să existe programe ca acestea și în viitoarea guvernare.

„Anul trecut, noi am achitat toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2. Până când plecăm, facem eforturi să achităm toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2. Ştiţi foarte bine că noi am avut în program şi PNDL 3, nu pot să spun, nu pot să ştiu ce va urma, dar eu sper ca aceste programe să continue, pentru că acestea au făcut ca toate comunităţile locale, indiferent de culoarea politică, să beneficieze de proiecte de apă, canalizare, şcoli, dispensare, ceea ce este foarte important pentru ţară, dacă vrem să ne dezvoltăm. Eu cred că acest program este un program foarte susţinut de primari şi şi-a produs efectul în toate comunităţile din România, nu ştiu dacă este o comunitate în România care să nu fi beneficiat de PNDL 1 sau PNDL 2”, a declarat Viorica Dăncilă.

Aceasta a fost în mai multe zone ale ţării pentru a vedea stadiul investiţii. 

„Am văzut la Ţăndărei un spital în care se poate, foarte mult suflet, dorinţa de a construi încă, pe fonduri europene, un spital de psihiatrie, dar şi un ambulatoriu, aparatură, dotarea cu aparatură, pentru că, în fond, dincolo de toate aceste investiţii, important este pacientul şi cred că noi am construit totul în jurul pacientului. În timp ce alţii au închis spitale şi ţipă foarte tare că nu se fac investiţii, acest spital, ca şi spitalul de la Săcele, din Braşov, sunt spitale care au fost deschise şi acest Guvern a alocat fonduri pentru buna funcţionare, pentru dotare, pentru că aşa considerăm că este normal, să investim”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Liberalii îi acuză pe cei din PSD pentru faptul că, deși nu mai au legitimitate, au dat un ultim tun de 1,4 miliarde de lei prin banii pe care iau dat primarilor. Mișcarea a fost făcută pentru a-și mai asigura voturi la alegerile ce urmează. 

 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate