marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiDe frica DNA, social-democrații l-au luat la țintă pe Florin Cîțu

De frica DNA, social-democrații l-au luat la țintă pe Florin Cîțu

De frica DNA, social-democrații l-au luat la țintă pe ministrul Finanțelor Florin Cîțu pentru că aceștia simt că le sunt amenințate interesele personale şi de grup, acuză liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

„Urmare a unor constatări şi controale, se configurează tot mai clar modul în care au fost atribuite în mod clientelar, cu încălcarea legii, lucrări scumpe cât Casa Presei, de exemplu pentru reabilitarea faţadei ministerului, dar şi activităţi cu iz ilicit, în activitatea ONAC, unde nepotismul pesedist a fost la ordinea zilei. Spargerea unor grupuri de interese puternic legate de zona PSD, dar şi teama că aceste informaţii vor ajunge pe masa DNA au generat campania de defăimare şi calomniere a ministrului Finanţelor”, spune liderul deputaților liberali.

În opinia lui Roman, tot din zona PSD curg ameninţări referitoare la noi atacuri, în condiţiile în care Florin Cîţu a început „deratizarea” unor Consilii de Administraţie, în care unii membri puşi de PSD fac jocurile în favoarea sponsorilor politici, senatori şi deputaţi, în defavoarea interesului public.

Liberalii susţin demersurile legale ale ministrului de Finanţe care a mişcat muşuroiul corupţiei din zona Ministerului de Finanţe a PSD.

„Susţinem cu toată tăria demersurile legale ale ministrului de Finanţe care a mişcat muşuroiul corupţiei din zona Ministerului de Finanţe a PSD. Urmează un nou tun marca PSD: prin lege! Invocând lozinca ‘Noi nu ne vindem ţara’, PSD vrea să interzică vânzarea participaţiilor statului la societăţile şi companiile naţionale. Sunt convins că procurorii vor sta cu ochii deschişi pe cazul Horticola Bucureşti, de exemplu, unde mafia PSD pregăteşte vânzarea la bucata a unor active, imobile şi terenuri, apropiate de capitală”, a mai spus Florin Roman.

Ministrul Finanţelor a fost acuzat, în spaţiul public, că ar fi desfiinţat Departamentul juridic al ministerului care ar fi trebuit să se judece cu părinţii săi.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate