marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAgenda ZileiDeputat: Tovarăşul Tudorel e omul visat de Liviu Dragnea

Deputat: Tovarăşul Tudorel e omul visat de Liviu Dragnea

Un deputat îl critică extrem de dur pe ministrul Justiției afirmând despre acesta că este exact omul pe care-l căuta Dragnea pentru a face praf întregul sistem de Justiției.

„Ca membru PCR, tovarăşul Tudorel Toader se achită conştiincios de sarcinile ce îi sunt încredinţate, în adunările generale fiind combativ şi cu spirit de iniţiativă. Fost comunist de nădejde, urcat de partidul cu „P” mare sau de partidele cu „p” mic după Revoluţie, tovarăşul Toader a ajuns astăzi, în vremea sinistrului regim Dragnea, să conducă lucrările Consiliului Uniunii Europene în materie de justiţie. Comunismul a fost bun pentru tovarăş, dar capitalismul pare să îi priască şi acesta”, a afirmat Marius Bodea.

Pentru Bodea, ca ieşean, faptele rectorului ales al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, fost judecător al Curţii Constituţionale, reprezintă o ruşine pe care nu poate să o ia decât foarte personal.
„Urmaş al PCR, Partidul Social Democrat de astăzi îl cultivă cu obstinaţie, alături de partenerul de alianţă, ALDE, pe tovarăşul Tudorel. Acesta se dovedeşte, ca şi ieri, la fel de „combativ şi cu spirit de iniţiativă“ când vine vorba despre apărarea borfaşilor de Justiţie şi privilegiile binefăcătorilor săi politici.Cu o şmecherie tipică omului simplu ajuns mai-mare peste comitete, comiţii şi instituţii, tovarăşul Tudorel răstălmăceşte cartea de Drept şi o interpretează ca pe un comentariu al unei poezii care se dă la Bac.Iaşului îi va fi foarte greu să treacă peste această ruşine numită Tudorel Toader. Un centru academic recunoscut la nivel internaţional a ajuns să fie reprezentat la vârf de cel cunoscut opiniei publice drept „dom’ profesor de la Bălţi“. Căci la asta se reduce cariera internaţională a fostului decan al Facultăţii de Drept din Iaşi”, a afirmat deputatul.
Potrivit lui, tovarăşi utili, cadre de nădejde care să pună în practică ideile bolnave despre stat şi democraţie ale domnilor Dragnea şi Tăriceanu, se găsesc din plin.
„Toţi foştii absolvenţi de licee industriale, mecanici de nota 5 şi ceva, au fost reinventaţi după 1990 drept mari specialişti cu diplome adeseori fără nici un fel de acoperire în studiile urmate. Sunt cadrele de nădejde, tovarăşii de ieri pe care azi se construieşte noua Românie. România omului nou visat de Dragnea Liviu-Nicolae!Dincolo de protestele societăţii civile, avem şansa în următorii ani să oprim definitiv instaurarea unei democraţii cu iz sud-american în Europa de Est: prin vot! Dacă PSD şi ALDE nu vor primi lecţia cuvenită în alegeri libere, vor avea o ultimă grijă pentru lunile şi anii care urmează: să îi ordone tovarăşului Tudorel să găsească soluţii. Soluţii pentru a îngrădi alegerile libere şi libertatea de exprimare”, a mai spus deputatul.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate