sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAgenda ZileiOrban: Actuala guvernare încearcă să împiedice exercitarea votului la referendum

Orban: Actuala guvernare încearcă să împiedice exercitarea votului la referendum

Actuala guvernare încearcă să împiedice exercitarea votului la referendum, acuză liderul liberalilor, Victor Orban, care a făcut apel la români să iasă masiv la vot. 

Potrivit lui, numai așa se poate pune capăt abuzurilor, hoţiilor, comportamentului mizerabil al celor care conduc astăzi România. 

„Dragi români, pe 26 mai are loc un referendum vital pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti. Infractorii care s-au cocoţat în capul trebii fac tot ce pot pentru a împiedica exercitarea dreptului de vot de către români la acest referendum. Au interzis preşedintelui să difuzeze un clip de îndemn la vot, au refuzat să acorde timp de antenă pentru campania pentru referendum, folosesc instituţiile publice pentru a pune presiune pe oameni, pe angajaţii instituţiilor publice să nu se prezinte la vot, pun presiuni asupra primarilor pentru a-i forţa să se aşeze în faţa secţiilor de vot pentru a-i împiedica pe români să-şi exercite votul, şi-au instruit reprezentanţii în secţiile de votare şi preşedinţii de birouri electorale de secţii de votare să nu dea buletinele de vot pentru referendum decât dacă sunt cerute în mod expres, să nu dea lămuriri cetăţenilor atunci când îşi înregistrează prezenţa că trebuie să voteze şi la referendum”, a declarat Orban.

Acesta cheamă România să vină la vot masiv şi să-şi arate puterea pe care o are, puterea de a schimba orice, de a se opune abuzurilor, hoţiilor, comportamentului mizerabil al celor care conduc astăzi România.

„Astăzi, când aniversăm 144 de ani, ne asumăm ca misiune pentru PNL să trimitem la lada de gunoi a istoriei această clică de oameni”, a spus Orban. 

Rareş Bogdan, candidat al PNL la europarlamentare, a făcut şi el apel la români să meargă duminică la vot. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate