duminică, iunie 16, 2024
AcasăAgenda Zilei„Fiefurile” PSD nu acordă bani pentru achiziția de aparate de testare PCR...

„Fiefurile” PSD nu acordă bani pentru achiziția de aparate de testare PCR pentru coronavirus

„Fiefurile” PSD nu acordă bani pentru achiziția de aparate de testare PCR pentru coronavirus, acuză liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

„Nu sunt în stare să rezolve problemele în judeţele roşii, dar vin şi spun că au soluţii la nivel naţional. În majoritatea judeţelor conduse de baronii roşii ai PSD, consiliile judeţene sau primăriile municipii reşedinţă de judeţ nu au alocat fonduri destinate achiziţionării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ şi primăria nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de testare. Situaţia se repetă în Teleorman, Vrancea, Neamţ, Gorj sau Olt, unde consiliile judeţene conduse de pesedişti nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare”, spune Roman.

În „fiefurile” PSD nu se fac testări prea multe

În toate aceste judeţe conduse de PSD, numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste.

„Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproşează Guvernului liberal. Practic, baronii roşii şi-au abandonat cetăţenii judeţelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea Guvernului liberal, care a finanţat prin Ministerul Sănătăţii achiziţia de PCR-uri. Întrebarea legitimă care se pune este cum să credem o iotă din soluţiile liderilor naţionali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor? O altă întrebare legitimă este de ce baronii roşii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziţia de PCR-uri, de ce nu fac teste în judeţe, adică exact ce trâmbiţează ei seară de seară la tv?”, mai susţine Roman.

Acesta solicită „liderilor ipocriţi ai PSD” să lase minciuna şi ipocrizia de o parte, să lase aerul Bucureştiului şi să se întoarcă în judeţele lor, să pună osul la treabă în lupta cu epidemia.

„Ţara e în război cu epidemia, mai puţin liderii PSD izolaţi şi carantinaţi în propriile locuinţe!”, afirmă liderul deputaţilor PNL. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate