marți, septembrie 26, 2023
AcasăAnalize MediaFlorin Cîțu a devenit Ponta - mitomanul, asezonat cu Iordache - altă...

Florin Cîțu a devenit Ponta – mitomanul, asezonat cu Iordache – altă întrebare

Premierul Florin Cîțu minte la fel de sincer cum guvernează, adică prin iuțeală de gură și nebăgare de seamă, la fel ca Ponta. Pontarește.

După ce, marți, el a votat împotriva cererii președintelui Iohannis, de reexaminare a legii privind educația sexuală în școli, marți seara el a declarat, senin, că a votat pentru reexaminare și că este foarte supărat pe cei care au votat împotriva cererii președintelui său.

A mințit cu sinceritatea lui Ponta, pentru că în realitate el a votat pentru respingerea cererii de reexaminare a legii.

„Sunt foarte supărat, lucrurile trebuie să meargă înainte. Românii merită din partea noastră transparență și le vom da acest lucru. La ce s-a întâmplat astăzi în Senat, soluția a venit imediat. Am vorbit cu ministrul Educației, vom avea această lege în curriculă. Este prerogativa ministerului să facă curricula pentru anul viitor și va introduce această oră”, a spus, marți seara, Florin Cîțu, speriat că președintele Iohannis a aflat că e trădător și încercând s-o dreagă, împreună cu Cîmpeanu, celălalt mare mitoman din guvern.

Că premierul a mințit, spunând că a votat altfel, este o certitudine, potrivit documentelor care au înregistrat votul.

Au fost 105 voturi pentru respingere, un vot împotrivă, al senatoarei Alina Gorghiu și 24 de abțineri, ale celor din USR PLUS. Senatorii PNL, PSD și AUR au votat pentru respingerea solicitării președintelui, care susținea în cererea de reexaminare că în forma actuală, legea a eliminat componenta de educaţie pentru sănătate sexuală.

Joi, la o conferință de presă, Florin Cîțu a pus puțin staniol pe minciuna de marți seara, susținând că votul său ar fi fost înregistrat greșit din cauza imperfecțiunii sistemului de vot prin telefon. A sugerat, de fapt, că Sistemul i-ar fi înțeles greșit opțiunea de vot.

Nici Ponta, mitomanul perfect, nu putea așeza staniolul mai comod pe minciună, decât Cîțu.

Cât privește cealaltă dimensiune a premierului, iordăcheala, ea a devenit deja o obișnuință: nu există conferință de presă la care Cîțu să nu ceară altă întrebare.

Nu există conferință de presă la care Cîțu să nu fie Iordache, iar mai nou, Ponta.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate