sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAdministrație publicăGabriela Firea se ține de glumițe penibile la sedința CGMB

Gabriela Firea se ține de glumițe penibile la sedința CGMB

Primarul general, Gabriela Firea, dar şi consilierii municipali PSD se șin de glumițe penibile astfel că au participat la şedinţa Consiliului General al Capitalei purtând halate şi măşti sanitare.

Edilul spune că a venit așa pentru a se proteja de viruşii guvernamentali, caracterizând actuala politică a Guvernului prin: multe împrumuturi, puţine alocaţii, puţine pensii.

„Ne ferim de viruşii guvernamentali. Multe împrumuturi, puţine alocaţii, puţine pensii. Îndatorăm ţara pentru următorii 30 de ani”, a spus Firea.


Gabriela Firea a precizat că doar la nivelul cabinetelor de medicină şcolară din Capitală au fost raportate 1.905 cazuri de gripă sezonieră, dar că pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică, instituţie din subordinea Guvernului, figurează doar 92 de cazuri de gripă în Bucureşti. Dintre acestea, s-au înregistrat:

  • 256 – în sectorul 1;
  • 234 – în sectorul 2;
  • 349 – în sectorul 3;
  • 240 – în sectorul 4;
  • 333 – în sectorul 5;
  • 493 – în sectorul 6.

„Este îngrijorător faptul că Guvernul nu ia în serios această problemă. Nu este cazul să speriem populaţia, dar nici să stăm cu mâinile în sân şi să pregătim, spre exemplu, acţiuni de privatizare a sistemului de sănătate de stat. Cred că acestea sunt priorităţile naţionale şi nu ameninţările cu controale abuzive la Primăria Municipiului Bucureşti. Am pregătit deja un birou cu scaun, calculator, pâine, sare, ştergar, aşa cum am promis. Aşteptăm controalele asmuţite de domnul premier asupra Primăriei Capitalei”, a declarat Gabriela Firea.

Glumițe penibile făcute de Firea, deloc apreciate 

Pe de altă parte, consilierul municipal USR Alexandru Gâdiuţă a apreciat că purtarea măştilor sanitare a reprezentat o ipocrizie şi a făcut referire la poluarea aerului din Capitală.

„Am văzut aceste măşti şi, sincer, m-am gândit că faceţi referire la poluarea aerului din Bucureşti. Aş vrea să o întreb pe doamna primar dacă, totuşi, nu ar trebui să o preocupe poluarea aerului din Bucureşti şi să ia măsuri împotriva ei. Mi se pare o ipocrizie să vorbim de viruşi la guvernare şi noi, primăria, să nu luăm nişte măsuri concrete”, a declarat consilierul municipal.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate