marți, octombrie 4, 2022
AcasăAgenda ZileiImunitatea lui Bodog, luni, în Biroul permanent al Senatului

Imunitatea lui Bodog, luni, în Biroul permanent al Senatului

Imunitatea lui Bodog va fi discutată, luni, în Biroul permanent al Senatului, după ce s-a primit cererea DNA de ridicare a imunităţii fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog.

Acesta este suspectat de săvârşire a unor fapte asimilate infracţiunilor de corupţie legate de modalitatea în care ar fi angajat o consilieră în perioada mandatului său. 

Ulterior, BP va înainta cererea Comisiei juridice pentru formularea unui punct de vedere, care va fi transmis plenului Senatului. 

DNA a transmis o informare în care arată că procurorii DNA „desfăşoară o investigaţie care vizează suspiciuni de săvârşire a unor fapte asimilate infracţiunilor de corupţie privind împrejurarea că un membru al guvernului a făcut demersuri pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze drepturile salariale pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contractul individual de muncă şi fişa postului”. 

Procurorul general interimar Bogdan Licu a transmis Senatului cererea DNA de ridicare a imunităţii fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual, într-un dosar legat de modul în care acesta a angajat o consilieră în perioada mandatului său. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate