vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiJurnaliștii Emma Zeicescu și Claudiu Popa, dosar penal pentru deținere și consum...

Jurnaliștii Emma Zeicescu și Claudiu Popa, dosar penal pentru deținere și consum de droguri

Jurnaliştii Emma Zeicescu de la TVR şi Claudiu Popa de la Realitatea TV au fost puşi sub acuzare de procurorii DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi consum de droguri. 

Aceștia au fost prinşi în luna august, la un festival de muzică, având asupra lor două ţigarete ce conţineau cannabis. 

Jurnaliştii Emma Zeicescu de la TVR şi Claudiu Popa de la Realitatea TV au fost puşi sub acuzare de procurorii DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi consum de droguri. 
Sursa: Claudiu Popa (facebook) Foto main: Emma Zeicescu (Facebook)

„Prin ordonanţa din data de 2.10.2018, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 republicată. În fapt, s-a reţinut că, la data de 11.08.2018, în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun”, se arată într-un comunicat al DIICOT transmis azi. 

Iniţial, DIICOT a deschis în luna septembrie un dosar penal in rem în acest caz, însă procurorii au decis, la începutul lunii octombrie, să-i pună pe cei doi jurnalişti sub acuzare.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate