marți, ianuarie 31, 2023
AcasăAgenda ZileiKlaus Iohannis contează pe voturile alegătorilor PNL, USR-PLUS şi PMP

Klaus Iohannis contează pe voturile alegătorilor PNL, USR-PLUS şi PMP

Klaus Iohannis contează pe voturile alegătorilor PNL, USR-PLUS şi PMP, dar îşi doreşte să obţină voturi şi de la UDMR, pentru turul II. 

„Eroii alegerilor nu suntem noi, politicienii, sunteţi voi, alegătorii. Eu contez pe alegătorii PNL. Eu contez şi pe alegătorii USR-PLUS. Sunt oameni care îşi doresc ca şi mine, ca şi voi, o ţară modernă, europeană. Ei îşi doresc să se întâmple mâine, nu se va întâmpla chiar mâine, dar suntem de aceeaşi parte a baricadei. Contez şi pe alegătorii Partidului Mişcarea Populară care a avut un candidat care a vorbit mult despre educaţie; şi eu. Ne dorim aceleaşi lucruri – o Românie modernă, prosperă. Hai să o facem împreună! Nu vreau să fiu exclusivist. În realitate, îmi doresc să obţin voturi şi de la celelalte formaţiuni democratice din România. De exemplu, de la UDMR”, a declarat Iohannis.

Cu toate acestea, șeful statului nu crede că-i poate convinge pe alegătorii PSD să-l voteze în turul al doilea, dar le-a dat asigurări că pensiile şi salariile nu vor fi tăiate.

„Şi ei îşi doresc o Românie modernă, prosperă, să nu se taie salariile şi pensiile. Şi eu îmi doresc acelaşi lucru. Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea, dar cel puţin pot să le garantez că eu, împreună cu Guvernul liberal, nici nu vom tăia salarii, nici nu vom tăia pensii şi noi vom face România modernă şi prosperă”, a mai sus Iohannis.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate