luni, iunie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiLudovic Orban: Vine o perioadă tulbure pentru România

Ludovic Orban: Vine o perioadă tulbure pentru România

Urmează o perioadă tulbure pentru România, este de părere premierul României, care a afirmat că nu se lasă judecat de actuala majoritate din Parlament şi că doreşte câştigarea alegerilor viitoare.

„Intrăm într-o perioadă tulbure. Haideţi să fim cinstiţi, cu 21% în Parlamentul României şi cu o susţinere eterogenă care este asigurată de mai multe grupuri politice cărora celor mai mulţi le mulţumesc pentru sprijinul pe care ni l-au dat, dar în multe situaţii gândesc altfel ca noi, sunt încă prizonierii unor alte concepte de dezvoltare a României. Cu 22% este foarte greu să guvernezi România”, a declarat Ludovic Orban, la Consiliul Naţional al PNL.

Discuții cu cifrele pe masă 

Pe de altă parte, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, spune că îşi doreşte o discuţie cu cifrele pe masă cu oficialii din PSD care au condus România şi că vrea ca aceştia să explice de ce economia arată aşa cum am prezentat-o ei.

„Eu nu cred că PSD vrea să ascundă ceva, eu cred că PSD vrea să fie transparent. Venim, punem totul pe masa, vom arăta cifrele, trebuie să venim să şe discutăm pentru că acuma ştim ce am preluat în România iar cei care sunt responsabili pentru ce am preluat i-am menţionat astăzi în postare: Viorel Ştefan, Sorin Grindeanu, Tudose, Teodorovici, Viorica Dăncilă, Ionuţ Mişa. Ei sunt cei care au gestionat economia în ultimii trei ani de zile, ei trebuie să vină să ne explice de ce arată economia astăzi aşa cum am prezentat-o noi”, a spus Cîţu.

Bugetul „prăduit” de PSD provoacă o perioadă tulbure pentru România

În schimb, vicepremierul Raluca Turcan spune că liberalii au preluat o visterie prăduită de PSD şi nu s-au plâns.

„Am câştigat încrederea oamenilor să reconstruim ţara şi nu avem voie să dezamăgim. Am avut multe dezastre de îndreptat în fiecare domeniu de activitate. Răul a fost mai mare decât putem să ni-l imaginăm. Am reuşit să închidem bugetul pe anul 2019 acoperim plăţi restante de 10 miliarde de lei, bani care figurau pe hârtie dar rămăseseră neacoperiţi în plata către oamenii muncitori din ţară. Erau bani blocaţi de PSD pentru a ascunde adevărata situaţia a ţării. Aşteptăm ca presiunea pe inflaţie şi pe buzunarul oamenilor să scadă. Vom face tot ce ne stă în putinţă să găsim resurse financiare şi pentru majorarea alocaţiilor pentru copii”, a mai explicat Turcan.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate