sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAgenda ZileiMihai Fifor s-a răzgândit: Dacă nu trece Guvernul, venim cu altul!

Mihai Fifor s-a răzgândit: Dacă nu trece Guvernul, venim cu altul!

Secretarul general al PSD Mihai Fifor s-a răzgândit cu privire la Guvernul Dăncilă. Astfel că dacă, acum câteva zile, spunea că dacă votul de încredere nu trece, pleacă acasă cu toții, acum acesta spune că dacă Guvernul Dăncilă nu trece de votul de încredere, vor veni cu altul. 

„Vom merge săptămâna viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un ‘vot de încredere pentru guvern’. Este un vot de calibrare şi validare pentru o nouă variantă a Cabinetului. Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată. Dovada e chiar incapacitatea cronică a partidelor din Opoziţie de a strânge o majoritate şi de a propune o alternativă coerentă la actuala guvernare. Iar dacă majoritatea nu este la ei, înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guvernării PSD nu este decât ipocrizie şi politicianism de duzină”, a scris Fifor pe Facebook.

Anunțul lui Fifor vine după ce, Viorica Dăncilă, aseară, că săptămâna viitoare va cere în Parlament votul de încredere pentru Guvern.

Pe de altă parte, Pro România și-a anunțat din nou intenția de a nu susține PSD în nici o acțiune legată de Guvern sau Parlament. 

„Nu vom vota pentru un nou Guvern ‘Dăncilă 2’ la fel de incompetent şi incapabil ca şi cel de azi. (…) Pentru formarea unui nou guvern până la alegerile parlamentare din 2020 PRO România va încerca să formeze o majoritate de centru stânga (evident fără Dăncilă), care să fie capabilă să revină la buna guvernare din 2012 – 2015. Nu vom face parte dintr-un guvern de dreapta PNL-USR – şi nu considerăm că aceştia au soluţii realiste pentru scoaterea României din dezastrul în care a fost adusă ţara de către Dragnea şi Dăncilă. Îl vom susţine pe Mircea Diaconu în alegerile prezidenţiale pentru a avea în turul al doilea UN OM decent, serios, capabil să ofere României un alt fel de politică – vom demasca falsitatea şi nocivitatea candidaturii Vioricăi Dăncilă – o marionetă a lui Dragnea şi a baronilor, dispusă să distrugă social-democraţia pentru nişte interese meschine”, a scris Victor Ponta.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate