vineri, mai 24, 2024
AcasăAgenda ZileiNicușor Dan vrea să desființeze toate companiile municipale

Nicușor Dan vrea să desființeze toate companiile municipale

Cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiinţate, astfel încât Primăria generală să cheltuie cât câştigă, şi nu mai mult, a declarat deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

„Situaţia este într-atât de dramatică la Bucureşti, că măsurile pe care urmează să le luăm, dacă suntem responsabili, sunt cumva obligatorii. Atât în ceea ce priveşte reduceri bugetare – avem un deficit real, undeva spre jumătate din buget, pe care îl tot rostogolim şi e ca un bulgăre de zăpadă care se tot amplifică. Deci trebuie să tai la companii. Cele mai multe dintre ele trebuie desfiinţate. În unele dintre ele sunt oameni care au fost transferaţi acolo din fostele administraţii ale primăriilor şi unii dintre ei sunt competenţi şi trebuie să-i aducem înapoi în administraţia primăriei. O primărie care să cheltuie cât câştigă, nu mai mult”, a declarat Nicuşor Dan la Realitatea Plus

Candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei este susținută de ieri de PNL, anunțul fiind făcut chiar de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Astfel că, Dan spune că este nevoie de un candidat unic al dreptei la Primăria Capitalei şi nu a exclus varianta unei posibile alianţe PNL-USR-PLUS la nivelul Bucureştiului.

„Este o susţinere pe care eu o cer de un an de zile. Când am intrat în această campanie, am spus că eu sunt un candidat independent, am o şansă. Am spus că publicul din Bucureşti aşteaptă o alternativă şi pentru că avem un candidat care stă destul de bine în sondaje, deşi prestaţia sa administrativă nu este deloc la înălţimea acestor sondaje. Este nevoie de un candidat unic. Am avantajul de a fi independent şi această calitate de a fi independent permite susţinerea mea din partea mai multor partide. Faptul că PNL a decis astăzi să mă susţină este un gest care îi onorează, e un gest de mare responsabilitate şi care permite realizarea acestui deziderat al publicului de opoziţie din Bucureşti”, a declarat Nicuşor Dan la sediul central al PNL.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate