marți, ianuarie 31, 2023
AcasăAgenda ZileiPMP a pregătit 2.500 de amendamente la Legea Bugetului

PMP a pregătit 2.500 de amendamente la Legea Bugetului

PMP a încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, formaţiunea luptând pentru fiecare dintre acestea, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac. 

Potrivit lui Tomac, bugetul propus pentru 2019 este unul al recesiunii şi nu soluţionează niciuna din marile probleme ale României. 

„La fel ca anul trecut, acestea sunt inspirate din promisiunile PSD, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluţionează niciuna dintre problemele mari ale României. Trebuie să alocăm bani pentru creşe şi grădiniţe, trebuie să alocăm bani pentru ambulanţe, trebuie să alocăm bani pentru infrastructură: centura Capitalei, autostrada Bucureşti – Braşov, autostrada Iaşi – Târgu Mureş; trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România oraşe şi comune care nu sunt racordate la reţelele de gaze”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook. 

Acesta a mai afirmat că bugetul este o catastrofă marca Dragnea. „PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite şi avem speranţa că acestea vor fi susţinute de colegii parlamentari din alte partide”, a adăugat liderul PMP. 

Votul în Parlament asupra proiectelor privind Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019 este programat pentru vineri, conform calendarului stabilit sâmbătă de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. Conform calendarului, parlamentarii vor putea depune amendamente până luni, la ora 12.00. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate