marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiPMP are 2500 de candidați pentru alegerile locale și surprize pentru PNL...

PMP are 2500 de candidați pentru alegerile locale și surprize pentru PNL și PSD

PMP are 2500 de candidați pentru alegerile locale, printre care unul și pentru Primăria Capitalei, și surprize pentru PNL și PSD, a anunțat preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Consiliului Executiv al PMP.

„Le vom oferi o surpriză fantastică celor din PSD şi PNL. PMP are 2.500 de candidaţi pentru primăriile din ţară, 1.300 de candidaţi pentru consiliile judeţene şi peste 35.000 de candidaţi pregătiţi să intre în bătălii pentru consiliile locale. România are un calendar foarte clar pentru alegerile locale şi partidul nostru a decis, astăzi, să intre în competiţie cu actorii politici existenţi peste tot în ţară în alegerile locale. PMP este pregătit să devină al treilea partid ca număr de aleşi locali în urma alegerilor locale din acest an. Vom avea candidaţi valoroşi în toate municipiile din ţară, în toate oraşele şi aproape în toate comunele”, a spus Tomac.

potrivit lui Tomac, PMP nu se teme de alegerile anticipate şi consideră că anul acesta este unul pierdut pentru a implementa proiectele de care românii au nevoie.

„Credem că toată această gâlceavă, toată această dezbatere de nevoia de a programa alegerile anticipate, de care noi nu ne temem, este doar un joc politic la care românii asistă cu neputinţă şi cu oarecare dezamăgire pentru că, dincolo de calculele politice, sunt nişte realităţi. Riscăm să ratăm un nou an, în care nu vom avea niciun kilometru de autostradă în plus, niciun spital nou regional şi multe alte proiecte abandonate. Nu ne temem de alegerile anticipate”, a mai spus Tomac.

PMP și cei 2500 de candidați la alegerile locale 

Aceștia le consideră doar un capriciu politic şi cred că este esenţial ca oamenii politici să se gândească mai întâi la cetăţeni, la priorităţile României şi, dincolo de aceste lucruri, să nu existe altceva.

„În rest, sunt doar orgolii politice, pe care le înţelegem până la un anumit punct, dar nu le putem susţine şi nici tolera. În perioada următoare, urmează să prezentăm toată echipa noastră pentru Bucureşti. De doi ani de zile, PMP insistă că, atât pentru alegerile generale, cât şi pentru alegerile locale, să avem candidaţi comuni. Celelalte partide au tratat cu indiferenţă acest îndemn. Prin urmare, democraţia ne obligă să acţionăm. Noi nu putem să mergem în campania la alegerile locale pe acest principiu, că nu trebuie să ne exprimăm sau să propunem candidaţi pentru că este avantajat sau dezavantajat cineva. Dacă nu am fi făcut acest îndemn dintotdeauna, ar fi putut oricine să ne reproşeze acest lucru. ”, a afirmat liderul PMP. 

Tomac a afirmat că PMP ar fi fost dispus să susțină un candidat unic, dar pentru că şi Alianţa USR-PLUS are doi candidaţi şi PNL vrea să îşi propună propriul candidat, consideră că este dreptul lor legitim să meargă pe un candidat. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate