vineri, septembrie 29, 2023
AcasăAgenda Zilei”Poliția moare stai să vedeți”: Un ”bombardier” a înjunghiat LIVE un polițist...

”Poliția moare stai să vedeți”: Un ”bombardier” a înjunghiat LIVE un polițist în curtea Secției 9 din Capitală

Un polițist de la Secția 9  din Capitală a fost atacat în noaptea de joi spre vineri de un bărbat înarmat cu un cuțit.

Agresorul, un ”bombardier” de 28 de ani ce respira greu și părea drogat, se numește Claudiu Năstase și a transmis live, pe Facebook, pe fondul unei manele, momentul în care pătruns în incinta secției de poliție și l-a înjunghiat pe polițist, în picior.

Clipul înregistrat pe rețeaua de socializare poarta titlul ”Poliția moare stai să vedeți”.

Intrați, băi, intrați”, își îndeamnă bombardierul fanii de pe rețeaua de socializare. ”Intră, intră sa vezi cum spintec un polițist, acuma, în două, b…p… în morții lui!” – le spune el celor care îi urmăresc live-ul, arătându-le ulterior și un cuțit cu lamă scurtă.

Atacatorul intră apoi în curtea secției de poliție, ii spune unui polițist, aflat la intrare, ”Ia vino încoa, băi! Ce i-ai făcut mă…?”, iar apoi îl atacă și pierde controlul telefonului cu care filma.

Se mai aude pe înregistrare strigătul celui atacat: ”Claudiule vino-ncoa!”.

Deși polițistul a fost rănit, el a reușit să-l dezarmeze și să-l imobilzeze pe agresor, care a fost apoi reținut pentru 24 de ore.

”În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. 

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

”Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale” – se afirmă într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Agresorul a fost reținut de polițiști și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.

 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate