duminică, martie 3, 2024
AcasăAgenda Zilei(P)Orcul rus și mașina de spălat din cocină

(P)Orcul rus și mașina de spălat din cocină

Imagini cu cocini de porci ocupate și locuite de sălbăticiunile lui Putin, în Hersonul anexat prin decret terorist, au fost difuzate, vineri, de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

„SBU primește dovezi incontestabile că sclavii lui Putin sunt porci adevărați în viața reală. După eliberarea orașului Liubimivka din regiunea Herson, ofițerii SBU au început să verifice pozițiile abandonate ale așa-numitei «a doua armată a lumii».

Și din ceea ce au văzut, nu și-au putut reține lacrimile de râs… Ocupanții au împărțit masa și patul cu porcii” – a dezvăluit SBU, pe Twitter, publicând imagini cu adăposturile abia părăsite de soldații lui Putin dintr-o fermă de porci.

Dormitoarele improvizate de hoardele de (p)orci ruși în cocini ucrainene sunt, desigur, mobilate și cu de-acum celebrele mașini de spălat furate de sălbaticii lui Putin, două dintre ele fiind surprinse și în imaginile postate de SBU.

”Ocupanții împărțeau masa și patul cu porcii. „«Și-au găsit propria lor specie» – a comentat un localnic, care a efectuat un tur al «postului de comandă» al rușilor. Dar acestea nu au fost toate descoperirile. Printre mizerie și duhoare se aflau mașini de spălat furate…” – a mai adăugat SBU.

…Ai zice că visul rusului de azi este ca lângă capra primită în dar de la dictator, drept răsplată pentru jaful armat din Ucraina, să așeze, triumfător, mașina de spălat ucraineană, dovada supremă și lucioasă a întâlnirii rusului cu civilizația occidentală.

 

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate