sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAgenda ZileiProbleme la airbag-uri pentru mașinile Renault România

Probleme la airbag-uri pentru mașinile Renault România

Renault România recheamă în service autovehiculele marca Dacia, modelele Logan II, Dokker şi Lodgy, pentru înlocuirea airbag-ului şoferului, potrivit unui anunţ postat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) pe propria pagină de Facebook. 

„Renault Commercial Roumanie SRL a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea unei campanii de rechemare în service (Dacia Logan II, Dokker şi Lodgy – înlocuire airbag şofer)”, se arată în anunţ. Numărul autovehiculelor ce ar putea fi afectate în România se ridică la 13.303. 

Această intervenţie va fi realizată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de Dacia. „Dacia acordă o deosebită atenţie calităţii de fabricaţie a produselor sale şi, urmărind permanent evoluţia autovehiculelor fabricate, a identificat faptul că în situaţii excepţionale în care este necesară declanşarea airbag-ului şofer, există riscul ca acesta să funcţioneze în mod necorespunzător. Vă invităm aşadar să contactaţi în cel mai scurt timp un reparator din reţeaua autorizată Dacia de pe teritoriul României, pentru stabilirea unei programări în vederea înlocuirii airbag-ului şofer”, se spune în scrisoarea adresată proprietarilor de astfel de autovehicule. 

Această intervenţie va fi realizată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de Dacia. Compania insistă asupra importanţei acestei operaţiuni şi, întrucât dorește să evite orice neplăcere în utilizarea autovehiculului, derulează în prezent această acţiune de chemare în unităţile de service Dacia. Durata înlocuirii airbag-ului este aproximată la 50 de minute.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate