miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiPoliticăPSD anunță că va vota la vedere moțiunea de cenzură și cere...

PSD anunță că va vota la vedere moțiunea de cenzură și cere ca toți parlamentarii, inclusiv cei infectați cu Covid 19, să poată vota

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat astăzi că PSD va vota la vedere moțiunea de cenzură, iar singurul element de incertitudine pentru ziua de marţi, când se dezbate şi votează moţiunea de cenzură, este USR PLUS. Social-democraţii au un caz de parlamentar infectat cu COVID-19 şi vor cere preşedinţilor celor două Camere să găsească soluţii pentru ca toţi aleşii să îşi poată exprima votul.

PSD şi-a respectat angajamentul că va depune propria moţiune de cenzură, dacă cea a USR şi AUR va avea probleme de procedură, a spus, luni, Sorin Grindeanu, după şedinţa conducerii Partidului Social Democrat.

„PSD invită toţi parlamentarii care vor plecarea Guvernului Cîţu să voteze mâine moţiunea de cenzură. Ultimele săptămâni au arătat că rămânerea actualului Guvern la conducerea ţării creează doar instabilitate politică, economică şi socială. Singurul element de incertitudine pentru ziua de mâine este USR PLUS, care a refuzat, aşa cum ştiţi, să asiste la citirea moţiunii şi care este dispus, conform zicerilor lor, să revină la guvernare dacă PNL renunţă la Cîţu”, a declarat Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, „ei nu vor să dea jos guvernul Cîţu pentru că a guvernat prost pentru oameni şi pentru ţară, ci pentru că s-au certat cu Cîţu, adică pe scurt pentru orgoliile lor politice”.

”Suntem în valul 4, cu peste 10.000 de cazuri pe zi, şi dacă există suspiciuni, să existe o variantă legală pentru ca orice vot să fie înregistrat. PSD are un parlamentar cu COVID-19, şi unul care se confruntă cu o afecţiune gravă, şi care totuşi, mâine va veni la vot”, a mai declarat Grindeanu.

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate