duminică, mai 19, 2024
AcasăAgenda ZileiPSD, fără respect pentru victimele Colectiv! Vrea alianță cu primarul condamnat Cristian...

PSD, fără respect pentru victimele Colectiv! Vrea alianță cu primarul condamnat Cristian Popescu – Piedone

PSD demonstrează încă o dată că nu are nici un pic de respect pentru familiile și victimele de la Colectiv după ce a anunțat prin vocea președintelui Marcel Ciolacu că este interesat de o alianță pentru majoritate pe primăria Sectorului 5, cu primarul condamnat Cristian Popescu – Piedone

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a discutat la sediul partidului cu primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre formarea unei majorităţi în Consiliul local, precizând că Piedone nu va intra în PSD.

„Am discutat despre majoritate. Dânsul face parte dintr-un alt partid, conform legii. Eu o să respect legile, în comparaţie cu mulţi. Ne cunoaştem de mult timp şi am avut o discuţie telefonică şi ne-am văzut”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a menţionat că a discutat şi va continua întâlnirile cu liderii de filiale pe tema listelor la parlamentare, existând deja judeţe unde listele s-au închis.

Primarul condamnat al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat că se va forma o majoritate PPUSL – PSD în Consiliul local al sectorului, adăugând că va discuta şi cu alte formaţiuni politice care doresc să colaboreze în interesul cetăţenilor.

„Având în vedere că PSD are numărul cel mai mare de consilieri în cadrul Consiliului local Sector 5, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în cadrul Consiliului local. Ne-am expus părerile reciproc, atât eu, cât şi domnul Marcel Ciolacu, Consider că discuţiile s-au încheiat. Pot să vă spun că se va forma o majoritate PPUSL-PSD în cadrul Consiliului local sector 5”, a declarat Popescu Piedone.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate