miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiPSD pregătește înlocuirea guvernului PNL cu unul de uniune națională

PSD pregătește înlocuirea guvernului PNL cu unul de uniune națională

Preşedintele interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, spune că PSD pregătește înlocuirea guvernului PNL cu unul de uniune națională, acesta precizând că în momentul în care PSD va depune moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban, partidul său va avea o alternativă la guvernare.

Întrebat dacă el va fi propunerea de premier în situaţia în care partidul o va cere, Marcel Ciolacu a spus că vor fi discuţii în interiorul formaţiunii sale.

„O să discutăm în interior. Haideţi să depunem moţiunea – am anunţat că o depunem, e o certitudine, indiferent ce spun anumiţi colegi sau analişti, că sunt eu înţeles -, asta e treaba opoziţiei, să depună moţiune de cenzură. Categoric, în momentul în care va trece moţiunea, PSD va avea o alternativă şi un program economic, pe termen scurt, până la alegeri, coerent şi explicat atât preşedintelui, cât şi românilor”, a afirmat liderul social-democrat.

Înlocuirea guvernului PNL cu unul de uniune națională

Potrivit lui, Guvernul Ludovic Orban nu mai are credibilitate şi că ar fi fost potrivit, pe timpul pandemiei de coronavirus, un guvern de uniune naţională.

„Am mers la preşedinte şi am propus un guvern de uniune naţională. Părerea mea e că era cea mai bună soluţie, la acel moment, pe o perioadă limitată, toate forţele politice să-şi asume această pandemie, epidemie şi toate eforturile. Credibilitatea ar fi fost cu totul alta; toată lumea trăgea în aceeaşi direcţie şi chiar îi ofeream un confort preşedintelui. Marea problemă a guvenului în acest moment e că nu mai au niciun fel de credibilitate”, a susţinut Marcel Ciolacu.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate