sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAgenda ZileiPoliticăPSD va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului ”penalului” Cîțu, anunță...

PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului ”penalului” Cîțu, anunță secretarul general al partidului penalilor, Paul Stănescu

Secretarul general al PSD, partidul cu cei mai mulți și mai periculoși penali din România, Paul Stănescu, a anunțat sâmbătă că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu, pentru că ar fi un guvern de ”penali și mincinoși”, condus de un politician care a făcut închisoare și care ar putea transforma țara într-o ”țară penală”.

„Cu un condamnat în fruntea Executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis şi PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal. Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internaţională ca un Guvern democratic şi un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină ‘Doar Penali în funcţii publice'”, a declarat Stănescu.

Guvernanţi trebuie opriţi, a spus el, înainte „de a transforma România într-o ţară penală”.

„Penali şi mincinoşi! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în Executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcţia greşită şi se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creştere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moţiune de cenzură! Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală!”, a susţinut Paul Stănescu.

În urmpă cu exact o săptămână, după dezvăluirile privind trecutul penal și ascuns al premierului Cîțu, secretarul general al penalilor pe-se-de din România cerea demiterea acestuia și alegeri anticipate.

„Penalul lui Iohannis este mai presus de lege? Politicienii PNL au voie să fie condamnați penal, să facă închisoare și să ocupe funcții publice? Unde au ascuns useriștii campania <Fără Penali în funcții publice?> De ce și-au băgat capul în pământ? De ce nu sunt în piață să protesteze? Odată cu dezvăluirea istoricului penal, premierul Cîțu a devenit doar o marionetă. Haosul din coaliție a escaladat. Deciziile se vor lua de acum încolo doar pe bază de șantaj, prin forță, nu pe bază de negociere politică transparentă. Ca România să mai aibă șanse să nu se scufunde și mai rău, guvernarea trebuie să iasă urgent din această stare de ipocrizie și de dublă măsură. Trebuie resetată de urgență. Cea mai corectă soluție, demiterea sau demisia lui Cîțu și alegeri anticipate” – susținea Stănescu.

 

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate